Befit Budapesta va ofera urmatoarele tipuri de masaj:

Masaj de Relaxare

Ajută la eliminarea stresului din organism, la relaxarea generală a organismului, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, dar şi elimină tensiunile articulare, stimulează limfa, detensionează muşchii contractaţi, echilibrează sistemul nervos, calmându-l şi stimulându-l. Este recomandat şi femeilor însărcinate.

 Masaj Anticelulitic

Masajul anticelulitic este acel tip de masaj aplicat local pe zonele afectate de celulită, în scopul de reducere a acesteia. Se face de obicei pe şolduri, picioare, fese şi abdomen. Pentru un efect mai bun, in timpul caruia se folosesc uleiuri sau creme speciale.

Masaj Terpeutic

  • Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicală şi este un bun tratament pentru afecţiunile motorii. De asemenea, el stimulează circulaţia sângelui, are efect antialgic, îmbunătăţeşte mobilitatea articulară şi metabolismul local. Şi, nu în ultimul rând, masajul terapeutic aduce beneficii considerabile în afecţiuni precum hernia de disc, discopatia şi spondiloză cervicală, artroza, tendinita şi multe altele. Se fac mai multe şedinţe consecutive până la vindecarea completă.

Masaj Facial

Este o terapie ce include nu doar faţă, ci şi gâtul şi decolteul. Are efect calmant, reda elasticitatea şi supleţea tenului, reduce ridurile şi ajută la ridicarea pomeţilor. Masajul facial, eliberează stresul acumulat în corp, încetineşte procesul de îmbătrânire şi ajută la oxigenarea celulelor, eliminând astfel toxinele.

BENEFCII

Ameliorarea de afecţiuni ale aparatului locomotor, reumatismale, neurologice, posttraumatice, psihogene -afecţiuni articulare, miozite, miofasciite, nevrite şi polinevrite, retracţii musculo-tendinoase, contracturi musculare, hipotrofii şi atrofii musculare de diferite cauze.

 Ameliorarea afecţiuni ale aparatului cardiovascular – staze venoase şi limfatice, cu edeme circulatorii periferice.

 Afecţiuni psihogene – forme de nevroză astenica, spasmofilii, distonii neurovegetative.

 Geriatrie – tratament de întreţinere şi stimulare a musculaturii scheletice şi a metabolismului diminuat.

 Stimulează resorbţia produşilor din jurul leziunilor cu refacerea mai rapidă a ţesuturilor respective cu grăbirea cicatrizarilor

 Optimizarea formei sportive,sedentarism,⦁ îmbunătăţeşte consistenţa, elasticitatea şi mobilitatea pielii.

 Stimulează resorbţia produşilor din jurul leziunilor cu refacerea mai rapidă a ţesuturilor respective cu grăbirea cicatrizarilor.

 Imbunătăţeşte circulaţia sângelui, cu creşterea cantităţii de oxigen de la nivelul ţesuturilor şi cu eliminarea mai rapidă a toxinelor provenite din activitatea muşchilor,activarea limfei.

CONTRAINDICATII

Afecţiuni maligne sau cu potenţial de malignizare prin masaj

Afecţiuni cutanate (boli de piele)

Stare febrile

Afecţiuni inflamatorii osoase şi osteoarticulare

Tuberculoză cu diferite localizări

Tromboflebite şi tromboze

Afecţiuni cardiovasculare acute

Afecţiuni pulmonare acute

Afecţiuni acute ale tubului digestive

Manifestări hemoragice

Boli psihice majore